Lekkage in Alkmaar

Een lekkage kan voor veel overlast en schade aan je woning zorgen. Soms is het duidelijk hoe de lekkage is ontstaan maar soms is het ook een compleet raadsel. Lekdetectie biedt uitkomst wanneer het niet duidelijk is waar het lek precies zit. Moorman Totaal Techniek Lekdetectie heeft de middelen om iedere lekkage op te sporen zonder je huis te beschadigen.

Wil je meer weten of heb je een lekkage? Neem contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 085 - 106 10 66 of door gebruik te maken van het contactformulier.

Lekdetectie bij een lekkage

Zie je vochtplekken in je huis? De kans is groot dat je dan een lekkage hebt. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor: lekdetectie met moderne technieken. Wij gebruiken onder andere ultrasone detectie, traceergasdetectie, thermografie en endoscopie om lekkages op te sporen.

Deze speciale technieken zetten we niet alleen in om het lek snel te vinden. We gebruiken ze ook zodat we geen vloeren, plafonds of muren hoeven open te breken. Veel loodgieters vinden een lek door middel van hak- en breekwerk. Wij pakken het anders aan en sparen je muren, plafonds en vloeren.

Kies je voor ons? Dan zorgen wij ervoor dat we je huis heel laten en dat je geen geluidsoverlast ervaart. Wist je trouwens dat veel verzekeraars onze werkzaamheden vergoeden? Net als veel van onze klanten waarderen zij onze moderne detectiemethoden.

Lekdetectie Alkmaar voor verschillende soorten lekkage

Wij kunnen je helpen met het opsporen van verschillende soorten lekkages. Met onze moderne hulpmiddelen sporen we élke lekkage snel en vakkundig op. Heb je last van een van de onderstaande lekkages? Wij helpen je graag in en om Alkmaar.

Contact bij een lekkage in Alkmaar

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Bel ons gerust of vraag onze gratis offerte aan. We zitten klaar voor al je vragen. Voor spoedgevallen kun je ons 24 uur per dag bereiken. Je kunt contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 085 - 106 10 66.