Lekkage opsporen Alkmaar

Hoewel er vaak vochtplekken en schimmelplekken zichtbaar zijn bij een lekkage, is het lek zelf niet altijd zichtbaar. Vaak zit de lekkage verstopt achter een muur, onder de vloer of in het plafond.

Gelukkig hoeven we tegenwoordig geen muren meer te slopen als we een lekkage opsporen. Met moderne technieken is Moorman Totaal Techniek Lekdetectie in staat om het lek te vinden zonder iets te hoeven slopen. Om deze reden vergoeden veel verzekeraars de kosten van lekdetectie.

Wil je lekdetectie laten uitvoeren om een lekkage in jouw woning op te sporen? Neem contact met ons op door te bellen naar 085 - 106 10 66 of maak gebruik van het contactformulier.

Een lekkage opsporen met moderne detectiemethoden

Als we een lekkage opsporen maken we gebruik van de laatste technieken en de meest moderne detectieapparatuur. Zo maken we onder andere gebruik van ultrasone detectie, endoscopie, thermografie en traceergasdetectie.

Wij hebben al jaren ervaring met deze technieken. Hierdoor kunnen we de resultaten snel interpreteren en zorgen we voor een passende oplossing. Zo is het lek niet alleen snel gevonden, maar ook snel verholpen.

Onze werkwijze in Alkmaar

Wij werken altijd op een veilige manier en gaan heel secuur te werk. Onze detectiemethoden zijn dan ook uitvoerig getest en veroorzaken geen schade of gezondheidsrisico’s. Verder werken wij volgens een duidelijk stappenplan en doen we alles in overleg met de klant. Zo kom je niet voor vervelende verassingen te staan.

Denk je te maken te hebben met een lekkage? Laat ons de lekkage opsporen. Wij komen graag bij je langs voor een analyse. Is er inderdaad sprake van een lekkage? Dan sporen we deze op met onze technieken en voeren we ook gelijk een reparatie uit.

Laat je lekkage opsporen door Moorman Totaal Techniek Lekdetectie

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen in Alkmaar of omgeving? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Dat is geheel vrijblijvend. Liever meteen contact? Je kunt ons ook bellen op 085 - 106 10 66. Wij helpen je graag.