Lekdetectie in Heerhugowaard

Lekkage in uw badkamer? Staat uw kelder blank? Moorman Totaal Techniek spoort uw lekkage snel en vakkundig op. Bij een lekkage is het belangrijk dat u dit niet te lang aankijkt. Hoe langer een lekkage blijft bestaan, hoe meer schade er ontstaat. Bovendien zijn vochtplekken een broedplaats voor schimmels. Deze kunnen gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Schakel daarom vandaag nog uw specialist in lekdetectie in.

Onze werkzaamheden in Heerhugowaard

Wij zijn gespecialiseerd in veel soorten lekkages. Zo weten wij alles over badkamerlekkage, vloerverwarminglekkage, leidinglekkage, rioollekkage, plafondlekkage, daklekkage en een kelderlekkage.

Welk lekkage u ook heeft, wij sporen het met moderne technieken op. Hiervoor zetten wij bijvoorbeeld apparatuur in die gebruikmaakt van thermografie, ultrasone detectie of traceergasdetectie. Zo kunnen we door uw muren en vloeren heen kijken en snel het lek opsporen. Op die manier besparen we u hak- en breekwerk.

Wilt u meer weten over onze diensten in Heerhugowaard? Vraag het ons! Neem telefonisch contact op via 085 - 106 10 66 of maak een afspraak via onderstaand formulier. We zijn u graag van dienst!

Afspraak maken